Stuga att hyra

 Vi har en trevlig stuga där vi håller våra kurser. Stugan har upp till 10 bäddar för våra gäster att hyra. Läs mer om stugan.

Stugan 002

 

Teknik

Archers

 

Välkomna till Trönö sommaren 2019!

Bågjägare och alla som är intresserade av bågjakt är välkomna till Trönö i sommar. Jag arrangerar en tävling och träff i det lilla formatet och hoppas att ni kommer. Vi genomför en 3D tävling på torsdag 6/6 med start kl 10:00. På torsdagkväll grillar vi och umgås - ta chansen att prata pilbåge och jakt. På fredagen blir det en lekfull duelltävling. Ni deltar i vilka delar ni vill. Välkomna. 

Senaste blogg

17 June 2019
09 April 2019
06 April 2019

Förbundet för Svenska Bågjägare! 

 

 

Vapentidningen logo

Läs om vapen och prylar för bågjakt

 

 

Bagar pilar

 

Vill du ha din bågjaktsbutik här?
Kontakta Ulf - gratis för alla som stöder bågjakt.

 

Läs bloggen

Trönö 3D 2019

Trönö 3D genomfördes i strålande sol och kanske lite för varmt. De tappra skyttarna jobbade sig runt banans 25 mål i två varv påhejade av publiken. Segrade gjorde Fredrik med Jörgen som tvåa. Magnus hade tur i lottningen och vann ett års prenumeration på Vapentidningen. Vi tackar våra sponsorer Vapentidningen som bidrog med prenumerationen och Bågar&Pilar som gav oss kepsar från Black Eagle. Det var en trevlig dag och en skön kväll med många jakthistorier. Vi hoppas att vi ses nästa år och då kanske lite senare på året.  

Read more ...