Priser

Här hittar du priserna för tjänster och utbud hos Bowhunter.se

 

3D banan - 350:- /skytt/dag. Du skjuter så mycket du vill så länge du vill under en dag. I år, 2021, är det 31st 3D mål och 3st 2D mål samt ett plåtmål på banan. Räkna med upp mot två timmar för ett varv. 
Rabatter - medlem i Svenska Bågskytteförbundet eller Svenska Jägareförbundet samt stamkunder betalar endast 300:-/skytt/dag

Årskort 3D banan - 1500:-/skytt/år. Skjut så ofta du vill under banans öppettid (1/5 - 31/10) med reservation för stängt vid tävling. 

Instruktion/"prova på" - 1500:- för en grupp på max fyra personer. Vi har pilbågar, compound, åt er. Vi börjar med skytte på tavla på skjutbanan så vi lär oss att träffa och sedan går vi en kortare sväng på 3D banan. Total tid knappt tre timmar. 

Service - 400:-/timme jag hjälper dig att trimma pilbågen eller montera sträng eller annan service på utrustningen. 

 

Är ni flera eller har speciella önskemål eller förslag? Hör av er till Ulf så får ni en offert. Vi kan ordna flygning i Viggensimulator eller testa trädklättring med SRT teknik. 

 

 

 

Comments powered by CComment

Senaste blogg

Förbundet för Svenska Bågjägare! 

 

 

Vapentidningen logo

Läs om vapen och prylar för bågjakt

 

bagjaktkatalog

 

Bagar pilar

 

Vill du ha din bågjaktsbutik här?
Kontakta Ulf - gratis för alla som stöder bågjakt.

 

Läs bloggen

Nätverk för bågjägare

Vi försöker få igång ett nätverk för bågjägare inom Svenska Jägareförbundet.  Svenska Jägareförbundet arbetar för sina medlemmar och vill ge dem ett mervärde - ett nätverk för bågjägare är ett sådant mervärde där vi bågjägare får möjlighet att utvecklas. Vi bågjägare vill ge Svenska Jägareförbundet ett mandat att föra vår talan och arbeta för oss - genom ett nätverk kan vi påverka Svenska Jägareförbundet som i sin tur arbetar med svenska myndigheter som beslutar om bågjakt. Ju fler bågjägare vi är desto bättre hörs vi i Svenska Jägareförbundet. Ett första steg är att DU går med i nätverket - vare sig du är medlem eller ej i förbundet. 

Read more ...