Rea på randigt - köp en Zebra

 

Just nu har vi extrapris på kvarvarande exemplar av Zebra. Ett STORT mål till ett litet pris.

6500:- för ett riktigt stort 3D mål. Läs mer...

Zebra01

BCO 2018

Vi var åtta grabbar som… OK låt oss vara ärliga – jag börjar om… Vi var åtta gubbar som åkte till Kentucky sista veckan i oktober 2018 för att jaga vitsvanshjort med pil och båge.  ”Prime time”, bästa tiden för hjortjakt är när de är i brunst, ”the rut”, och bockarna söker hindar att para sig med. Den tiden infaller i Kentucky runt fjärde november – så varför åkte vi inte då? Tyvärr är svaret så enkelt som pengar, det blir ett helt annat pris att köpa in sig på privat mark under brunsten. Kan då veckan före ge något jaktligt utbyte? Svaret är obetingat JA.

IBEP - The International Bowhunter Education Program är en utbildning för dig som vill lära dig mer om bågjakt. Svenska Bågjägarförbundet (SBJF) administrerar och genomför IBEP i Sverige sedan 25 år. 

IBEP i Kalmar

Då har vi genomfört en IBEP i Kalmar… nej i Rockneby var det vi var. Ett trevligt gäng som alltid som diskuterade och bjöd på erfarenheter i jakt och bågskytte. Vad som inte är vanligt på IBEP kurser är att vi gör uppskjutningen i minusgrader, snöfall och en kraftig byig vind. Det var rent ut sagt mycket svåra förhållanden. Stort grattis till alla som klarade provet ni var jätteduktiga.

Jakt på vitsvanshjort i Kentucky!

BCO 2017 29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs om årets jakt och häng med 2018 på en fantastisk jaktresa.

 

Page 1 of 3