Bågjägarträff

Archers

 

Välkomna till Trönö sommaren 2019!

Bågjägare och alla som är intresserade av bågjakt är välkomna till Trönö i sommar. Jag arrangerar en tävling och träff i det lilla formatet och hoppas att ni kommer. Vi genomför en 3D tävling på torsdag 6/6 med start kl 10:00. På torsdagkväll grillar vi och umgås - ta chansen att prata pilbåge och jakt. På fredagen blir det en lekfull duelltävling. Ni deltar i vilka delar ni vill. Välkomna. 

Anmälan

Vill ni bara delta i träffen utan att skjuta så gör ni det fritt, anmäl deltagande till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Anmälan till tävlingarna görs genom att betala in anmälningsavgift på bankgiro 786-8409 eller swish till 070-525 1837. Glöm inte att ange deltagares namn och 3D/duell 2019. Komplettera gärna med en anmälan via mejl till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Avgift: Avgift för deltagande i 3D tävlingen är den samma oavsett klass eller skytt. För 2019 års tävling är kostnaden 500:-  för deltagare vid anmälan senast den 31/5 2019. Vid anmälan efter det datumet är avgiften 700:-. För Duelltävlingen är avgiften 100:- för deltagare vid anmälan senast den 31/5 2019. Vid anmälan efter det datumet är avgiften 150:-.

3D tävling

Zebra013D tävlingen är öppen för alla - tävlingsskyttar och bågjägare oavsett utrustning. Vi tävlar dock i olika klasser Comp och Traditionell, dessa delas i Bågjägarklass och Öppen klass. Tävlingen går i kuperad terräng på en bana med 25 3D mål. En pil per mål men vi går två varv på banan. Läs mer om regler här. Tävlingen startar kl 10:00 torsdag 6 juni, inskjutningsbana öppen från kl 08:00.

Jag lottar ut en Zebra bland deltagare oavsett klass.
(förutsätter minst 10 deltagare för utlottning)

En del av anmälningsavgiften går till prispengar i bågjägarklasserna.

OBS att detta är en privat arrangerad tävling som inte är sanktionerad av något förbund och därmed saknas försäkringar. 

 

Bågjägarträff/Fest

Festen på kvällen står ni själva för. Det kommer att finnas grillar tända och mat o dryck att köpa men ta gärna med eget. Badtunnan är varm och ån går också att bada i. Är vädret inte med oss så drar vi oss in under tak på altaner och i ladan. Vänligen meddela om du tänker delta till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Välkomna!

 

 Duell

Duellen genomförs på fredag med start kl 09:00. Exakt format för duellen bestäms senare men det blir av typen skjuta på ballonger och först prickat alla vinner. Givetvis krånglar vi till det så att man måste springa en kort sträcka för att hämta en pil åt gången. Ett moment är tänkt att vara precisionsskytte med jaktspets så att ni får visa att ni kan trimma bågen. I duellskyttet så blir det ett litet pengapris genom återbäring av anmälningsavgiften. Läs mer här.

 

Boende

Ni kan hyra bädd i vår kursgård som har upp till 10 bäddar. Ni är också välkomna att slå upp tält eller parkera husvagn/bil på våra marker men vi har begränsat med utrymme. Läs mer om vår stuga här.

Trönö Camping ligger endast en km bort och du kan läsa mer om campingen här

Trönö ekonomiska förening hyr ut rum i centrala Trönö, 11 km från oss. Kontakt Tel: 076-795 54 92. Stuguthyrning i Trönö hittar du här.

 

Hitta hit

Adress:  Flonäs 151, 82695 Trönödal.
Latitud 61°27'47.30"N Longitud 16°42'11.94"O

Gården ligger i Trönö, Söderhamns kommun ca 30 km från Söderhamn centrum.

Vägbeskrivning 2

 

 

 

Comments powered by CComment