Stuga att hyra

 Vi har en trevlig stuga där vi håller våra kurser. Stugan har upp till 10 bäddar för våra gäster att hyra. Läs mer om stugan.

Stugan 002

 

IBEP Göteborg

Den 10-11 mars var det dags igen för en IBEP kurs. Den här gången i Pro Archerys lokaler på A Odhners gata 1, Västra Frölunda.

Peter och Micke upplät inte bara sina lokaler utan de fanns också tillhands med råd och stöd som att limma pilar och ge skjutinstruktioner. Lokalerna är toppen för en IBEP kurs, det enda jag saknade var takhöjd för ett treestand ;).

Long range

Vi hade sju intresserade och kunniga jägare på plats som lärde sig mer om bågjakt. Vi talade om säkerhet såsom behovet av säkerhetssele vid jakt från treestand men även om risker med pilar som kan gå sönder i skottögonblicket. Skottplacering och krav på skarpa jaktspetsar tas upp liksom etik och moral vid utövandet av jakt. Vi lärde oss om förberedelser inför jakten och olika former av bågjakt. Vi diskuterar alla ämnen och vi lär av varandra, alla har något att bidra med.

Peter instruerar

Nästa kurs kommer att hållas i Hedekas på Ulkeröds Gård i april välkommen så ses vi då. Läs om hur du anmäler dig på SBJF hemsida. Vill du veta mer om IBEP så läs mitt blogginlägg. Ulkeröds Gård kan du läsa om här.

Comments powered by CComment