Stuga att hyra

 Vi har en trevlig stuga där vi håller våra kurser. Stugan har upp till 10 bäddar för våra gäster att hyra. Läs mer om stugan.

Stugan 002

 

Kursgården

 

Vi har en stuga som vi använder som kursgård för våra utbildningar. Det går utmärkt att hyra en bädd eller hela stugan för övernattning i samband med kurs eller besök på 3D banan.

Stugan 003Stugan eller torpet är gårdens gamla boställe men det är många år sedan någon bodde här permanent. Vi har använt stugan som sommarstuga och nu har vi byggt ett nytt hus på gården där vi bor. Stugan är numer endast kurs- och övernattningsgård för våra gäster.

Stugan är cirka 100 kvm i två plan. Isoleringen är inte av modern standard så den fungerar bäst under varma halvåret även om det tack vare alla eldstäderna går att bo där även vintertid. Stugan har rinnande kallvatten i köket (sommarvatten) och avlopp. Toalett är ett utedass ute på gården. Eldstäder finns det tre av och samtliga kan användas. Stugan är utrustad med solpanel och 12 volts elsystem med lampor i alla rum. Vi har dragit in el, 230 volt, till stugan men i dagsläget finns det bara en elcentral med ett uttag, vi har inte dragit vidare i huset ännu.

 

 

 

Entrén är en liten hall med plats att hänga av sig. Trappen till övervåningen skymtar i bakgrunden.

 

 

 

 

Stugan 005

 

Köket som har god standard med kallvatten i kran och avlopp samt gasspis med ugn och gasoldrivet kylskåp fungerar också som undervisningslokal. Åtta personer sitter bekvämt runt bordet. Det mesta som behövs för matlagning och dukning finns i köket, saknas något så kompletterar vi. Köksspis i gjutjärn finns för värme och mysiga brasor.

 

Stugan 008

Stugan 010Rummet på nedre botten har en gjutjärnskamin som ger härlig värme kyliga dagar. Här finns en våningssäng och under den finns en extra säng att dra ut. Från rummet kommer man direkt ut på altanen under tak i sydvästläge.

 

Stugan 011

Stugan 027

Stugan 024

 

Altanen har utsikt ner mot ån och badbryggan. En hölja som är drygt meterdjup erbjuder sköna bad och mete efter bäcköring. Läs mer om fiske i Trönö på tronofiske.se . Ett tvättställ med kallvattenkran finns i ett utrymme som nog blir till toalett i framtiden. Grill, matbord och sköna fåtöljer möblerar altanen.

Stugan 012

På övervåningen kommer man direkt upp i en stor hall där det finns en säng och plats för en extra säng (under den fasta sängen). Hallen leder till sovrummet och baren.

Stugan 015

Sovrummet har en dubbelsäng och en trevlig kamin. Gott om plats och en garderob bakom draperiet.

 

Stugan 016

 

Stugan 020

Baren är husets rustika rum. Här finns en bar och bord o stolar för samkväm. En säng finns här och det finns plats för extra sängar om behovet finns. Uppe på loftet finns ett krypin med två sängplatser. Det är trångt på loftet så det passar nog bäst för viga ungdomar. Från baren har man utsikt över altanen ner mot ån.

Sju personer sover bekvämt i stugan men utan alltför stor ansträngning har vi tio bäddar men då ligger ni lite trångt.

Pris hittar ni här.  Bäddarna är utrustade med kuddar och täcken/filtar.  Grupprabatt ges – kontakta Ulf.  

Comments powered by CComment