BCO 2021 Canceled!

 

Nu vill vi jaga... men tyvärr inte i USA år 2021

Resan som var planerad till hösten 2020 ställdes tyvärr in pga corona. Nu ställer vi in även 2021 års resa, tyvärr. Det är stor risk att de reserestriktioner som gäller nu och i praktiken omöjliggör inresa till USA även kommer att gälla i oktober. Vi tar nya tag och hoppas att det blir lättare att resa nästa år 2022. 

Häng med på bågjakt efter vitsvanshjort i Kentucky, USA. Vi åker i oktober 2022 till Buck Country Outfitters  återigen liksom vi gjort även 2019, 2018, 2017 och 2014. Klicka på länkarna för att läsa om tidigare års äventyr. Du kan även läsa BCO hemsida här.

campbriefingVi jagar sista veckan i oktober för fem fulla jaktdagar och kanske något bonuspass. I priset ingår jakt, logi, helpension och nödvändiga licenser och tags.  Grundpris TBD men det bör hamna runt $2000 . Sedan tillkommer flygresa samt bilresa där vi samordnar med hyrbil. Jag brukar lägga in en extra dag för shopping i någon Proshop eller Cabelas/Basspro på vägen dit.

treestandJakten sker på privat mark från treestand och vi kan ta två hjortar per jägare, en hind/kalv och en bock av valfri storlek, inga troféavgifter finns. Kalkon finns och är tillåten om du löser licens. Anmäl intresse till mig så får du mer information.  Ulf Backman 070-525 1837 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Comments powered by CComment