BCO 2022

 

Nu vill vi jaga... 

Jag planerar en resa i höst till BCO, Kentucky USA. BCO har ny ägare och jag förhandlar nu om villkor. Sidan uppdateras när jag har ny information. Det innebär att jag nu INTE vet vare sig datum, pris eller hur jakten skall gå till. Jag hoppas på liknande villkor som tidigare år. 

Häng med på bågjakt efter vitsvanshjort i Kentucky, USA. Vi åker hösten 2022 till Buck Country Outfitters  återigen liksom vi gjort även 2019, 2018, 2017 och 2014. Klicka på länkarna för att läsa om tidigare års äventyr. Du kan även läsa BCO hemsida här.

campbriefingVi jagar troligen sista veckan i oktober för fem fulla jaktdagar och kanske något bonuspass. I priset ingår jakt, logi, helpension och nödvändiga licenser och tags.  Pris under förhandling . Sedan tillkommer flygresa samt bilresa där vi samordnar med hyrbil. Jag brukar lägga in en extra dag för shopping i någon Proshop eller Cabelas/Basspro på vägen dit.

treestandJakten sker på privat mark från treestand och jag hoppas att vi kan ta två hjortar per jägare, en hind/kalv och en bock av valfri storlek, inga troféavgifter finns. Kalkon finns och är tillåten om du löser licens. Anmäl intresse till mig så får du mer information.  Ulf Backman 070-525 1837 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Comments powered by CComment