Bowhunter.se flyttar

Allt har ett slut. Inte trodde jag att jag skulle lämna Trönö och gården vi byggt upp… men så blir det. Gården är såld och vi har köpt ett nytt ställe i Hammerdal. Jag avvecklar 3D banan och säljer målen.

Det kommer inte att bli någon 3D bana i Hammerdal men jag fortsätter driva Wulfs Bowhunting/Bowhunter.se om än med något modifierad verksamhet. Främst kommer jag att skriva artiklar för Vapentidningen men jag är även öppen för föreläsningar och utbildningar.

Mitt engagemang för bågjakt är starkt och jag kommer att fortsätta inom Svenska Jägareförbundet en organisation som jag har stort förtroende för. Jag hoppas och tror att vi snart kommer att kunna erbjuda olika utbildningar med bäring på bågjakt inom Jägareförbundet.

Jag är inte så bra på sociala media så jag inser min begränsning i att bedriva opinion där. Vilket betyder att jag fortsätter vara relativt osynlig där. Jag släpper mitt försök att driva ett nätverk för bågjakt och hoppas att andra eldsjälar kan ta vid. Det är inom Jägareförbundet jag satsar min energi för bågjakt.

Hoppas vi ses på jakt med pil och båge.

Livet är ett äventyr och nu fortsätter äventyret på okänd mark.

 

Ulf treesaddle 2

Comments powered by CComment